•  

   
 • MIVEL FOGLALKOZUNK?


  A nagy találkozások hívei vagyunk. Hiszünk abban, hogy az üzenetek és a márkák emberekkel találkoznak. Hisszük, hogy a legkifinomultabb igények is megtalálják a mai kor legjobb műszaki és technológiai megoldásait. Hivatásunk késztetett arra, hogy ajánlatunkat olyanná formáljuk, ahogyan most látható.

  ARCULATTERVEZÉS

   

  Légy egyedi a piacon és az üzleti kommunikációban. Kérd a DirectWEB csapatának segítségét, amely részletekbe menően kidolgozza és elkészíti egyedi márka- és corporate stratégiával, illetve arculattal.

   

  WEB DESIGN

   

  Kereskedelmi üzenetednek a világhálóhoz méltó formát és tartalmat alkot a DirectWEB, függetlenül attól, hogy egyszerű vagy komplex weboldalon szeretnéd vállalkozásod értékeit megmutatni.

   

  PRINT DESIGN


  A klasszikus reklámhordozók napjainkban is megkerülhetetlenek egy sikeres vállalkozáshoz. A DirectWEB megtervezi, miként jelenjen meg üzeneted szórólapokon, termékkatalógusokban, könyvekben, plakátokon, bemutatómappákon, naptárokon vagy éppen termékcsomagolásokon.

   

  INTERAKTÍV DESIGN

   

  Használd ki a számítástechnika vívmányait. A DirectWEB egyedien tervezi meg és vitelezi ki azokat az interaktív CD-ket DVD-ket vagy éppen érintőképernyős kezelőfelületeket, melyek révén elérhetőbb leszel ügyfeleid számára.


  REKLÁMKAMPÁNYOK

   

  Rögtönzés a kreatív feladatokban, precizitás a tervezésben. A DirectWEB megtervezi kommunikációs kampányodat, amely költséghatékony módon juttatja el üzenetedet a célcsoporthoz.

  INDOOR

   

  Állítsd vállalkozásod sikereinek szolgálatába a DirectWEB indoor termékeit és szolgáltatásait: beltéri nyomatok, prezentációs rendszerek (roll up, pop up, kiállítóstandok), faldekorációk és poszterek.


  OUTDOOR


   

  Egyszerű jelenlét? Vajmi keveset jelent a köztéri forgatagban. Légy egyedi és látható. A DirectWeb kifogástalanul kivitelezett fényreklámokat, óriásplakátokat, bennereket, zászlókat, belsőépítészeti díszítést, volumetrikus betűket és akár autófeliratozást is sikereid szolgálatába állít.

   

  REKLÁMTÁRGYAK


  A DirectWEB használati tárgyak – tollak, kulcstartók, öngyújtók – feliratozásával, textíliák számítógépes hímzésével, egyedi feliratú egérpadok és bögrék, vagy akár egyedi puzzle-ok készítésével jelentőséget kölcsönöz amúgy jelentéktelen tárgyaknak.

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 • PORTFÓLIÓ


  Tanulmányozz át néhányat korábbi munkáinkból és döntsd el, méltóak vagyunk-e figyelmedre.

      
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 •  

   


         
 

Ügyfeleink számára távfelügyeleti telefonszámunk a nap 24 órájában hívható:

 

Copyright © 2000-2024 DirectWEB. All right reserved.

 

Segíts, hogy még jobb szolgáltatásokat ajánlhassunk, hogy még jobbak lehessünk saját területünkön. Küld el észrevételeidet és mi figyelembe vesszük.


ELKÜLD
 
HU
RO
DESPRE NOI CONTACT SERVICII OFERITE PORTFOLIU Cariere
CINE SUNTEM UNDE SUNTEM CU CE NE OCUPĂM CE A REZULTAT DIN MUNCA NOASTRĂ